Program sajma

Drage naše vrtlarice, vrtlari i svi cvijetoljupci,

i ove godine pripremili smo Vam razna iznenađenja uz čarobne boje i mirise najljepšeg ukrasa prirode - cvijeća.

Sada već tradicionalni Sajam cvijeća u Lipiku, koji ujedno glasi kao jedna od najposjećenijih manifestacija u Lipiku koja se održava 8. godinu za redom u mjesecu svibnju, na Vaš zahtjev, po prvi puta, svoju cvjetnu čaroliju prezentirat će dva dana  - 12. i 13. svibnja.

Kako ne bi bili samo promatrači, pripremili smo Vam razne aktivnosti i naravno, neizostavni zabavni program.

 

Dana 12.05.2018. od 15:00 sati moći ćete sudjelovati u dva natjecanja:

 

Natjecanje u košnji travnjaka - Koje Vam je najdraže sredstvo za košnju? Koliko ste brzi i precizni? Čiji travnjak ima najboljeg kosca? Dođite i pokažite svoje vještine. Ocjenjivati će se brzina, preciznost, urednost, a najbolji će osvojiti vrijednu nagradu.

Najljepše uređena okućnica - Za natjecatelje će u Perivoju biti priređena pročelja kuća s malom okućnicom koju će se moći urediti po vlastitom ukusu. Najljepša okućnica, po ocijeni komisije, osvojit će bogatu nagradu. S obzirom na to da je broj okućnica ograničen, predlažemo da se što prije prijavite.

Za natjecanja i informacije možete se prijaviti na 098/784-846, Miroslav Prhal, zaključno s danom 10.05.2018.

Od 19:00 sati moći ćete se opustiti uz glazbeni program na Wandelbahnu gdje Vas očekuje Swing time kvartet i atraktivne plesne akrobacije na svili u zraku.

 

U nedjelju 13.05.2018. 

Kroz cijeli dan održat će se tradicionalni Sajam cvijeća. Proizvođači cvijeća (presadnica, svježeg i suhog cvijeća), ukrasnog i egzotičnog bilja, hortikulturnih sadnica i dendrološkog materijala, ali i starih zanata te obrta vezanih uz hortikulturu, već su se udomaćili u kulisi stoljetnog Perivoja. Posjetitelji će osim uživanja u ukrasnom bilju, moći ponuđene proizvode kupiti te uljepšati i urediti svoje domove i okućnice, što u konačnici rezultira i ljepšim Gradom i okolicom. Osim ponude cvijeća očekuje Vas glazbeni program i gastro ponuda.


Cvjetno Vas očekujemo,


Grad Lipik i Turistička zajednica grada Lipika