Božićni sajam 2019.

Tradicionalni Božićni sajam u parku u Lipiku

Otvara se ovogodišnji  Božićni sajam u Lipiku

Pripremite si svoje poklone i darove za najbliže oko Vas, a na kojem je to štandu najbolje učiniti saznati će te u subotu 14. prosinca.  

Prosinac nam donosi novi Božićni sajam u Lipiku. Ove godine će biti organiziran jedan dan, u subotu 14. prosinca od 10 sati.  Božićni sajam će biti cjelodnevni, u grijanom šatoru  na starom mjestu u parku u Lipiku kod Jelkinog brijega. U šatoru će biti ugostiteljska ponuda pića i hrane caffe bara "Tržnica". Sajam je odlično mjesto za obiteljsku kupovinu poklona, te mjesto za druženje.

I ove godine očekujemo raznovrsne izlagače, neki nam dolaze i po prvi put tako da će biti raznovrsnija ponuda od prošlih godina. Posebno ističemo izlagače s maslinovim uljem,  suhomesnatim proizvodima, čajevima, voćnim prerađevinama, pekmezom i medom.  Biti će tradicionalno izlagači s rukotvorinama, ručnim radovima, majicama, lampicama i slatkim poklonima tako da smo sigurni da si svatko može naći maleni i povoljan božićni poklon.  Dolazi nam čak 40 izlagača iz cijele Slavonije.

Pripremiti ćemo se dobro, nećemo dozivati snijeg kao prošle godine, tako da se možemo lakše utopliti. 

Jedinstvena subota u Lipiku završava sa zabavom i animacijom za djecu u Kući Bake Mraz. Božićnim sajmom se počinju „Mirisi Božića“ u Lipiku.

Za vrijeme Adventa da se malo ugrijete i obilježite blagdansko vrijeme uz druženje, preporučamo posjet  kafićima i restoranu u Lipiku u kojima se priprema neka posebna ponuda da se dočara duh Adventa.

Pozivamo sve građane da dođu na sva subotnja događanja i pokažemo si da je Prosinac mjesec druženja i opuštanja.  

Čekamo Vas na Božićnom sajmu.

 

 

Prijave na Božićni sajam su telefonskim putem i emailom: 

Telefonski broj:  098/575-335, Hrvoje Kovačić,

Email: tz.lipik@gmail.com

Božični sajam počinje u 10 sati, a traje do večernjih sati.  

Mjesto održavanja: Ulica Marije Terezije 6, Lipik.  Dođite do nas na Google maps karti

Izlaganje na Božićnom sajmu je besplatno. 

  

Sve nove informacije ćemo objaviti na ovoj web stranici i facebook događaju Božićni sajam    

 

Dobro nam došli na novi Božićni sajam u Lipiku.