14. Fišijada

Subota 28. rujna od 13 sati

 

Ponovo će naši slavonski zaljubljenici doći na svoje. Lipik i ove godine priređuje veliku riblju feštu u tradicionalnom jesenskom periodu za Dan grada Lipika.

U gradskom parku će se održati 14. Fišijada u organizaciji Turističke zajednice grada Lipika i Grada Lipika. 

Za naše stare učesnike i prijatelje ne treba puno lijepih riječi, znaju da ćemo ih i ove godine dobro ugostiti.

 

Organizator je za Vas besplatno osigurao:

3 kg šarana (očišćen s glavom, nenarezan),

cisternu vode,

1 litru vina za kuhanje,

1 majicu za voditelja ekipe,

drva,

1 kruh,

stolni pribor za 10 osoba,

osigurano mjesto  - pivarski stol za 10 osoba,

dobru organizaciju i veselu atmosferu,

veliki broj djelatnika i volontera za pravodobne informacije,

pošteno ocjenjivanje natjecateljskih fiševa,

ove godine i pehare dobitnicima, te po prvi puta i prijelazni pehar za najboljeg fiš majstora,

cjelodnevnu glazbu grupe "Tajna",

i večernji koncert Ivane Kovač u gradskom šatoru.

 

 Informacije za natjecatelje:

Od 13-14 sati na info štandovima je upis svakog natjecatelja i preuzimanje opreme.

U 15 sati - početak kuhanja natjecateljskih fiševa

U 16 sati u gradskom šatoru je predaja natjecateljskih fiševa

U 18:30 sati je proglašenje pobjednika.

 

Molimo sve natjecatelje da preuzmu kompletne informacije u dokumentu na kraju ove stranice.

 

 

Okvirni program za posjetitelje:

13 sati - cjelodnevna svirka benda "Tajna" 

15:30 sati - lov šarana u mutnom bazenu

16 sati - Besplatni gradski fiš za sve posjetitelje

18:30 sati - proglašenje pobjednika

21 sat - koncert Ivane Kovač

Organizirana je cjelodnevna ugostiteljska ponuda pića te pečenih šarana na rašljama i prženih papalina

  

Upite i prijave za natjecanje možete uputiti na:

- mail: tz.lipik@gmail.com

- telefon: 034/421-600

- putem facebook stranice

 

Ako želite osjetiti atmosferu s prošlogodišnje fišijade pogledajte ovdje.

 Plakat fišijade pogledajte ovdje.

Radujemo se Vašem dolasku i usudite se izazvati naše lanjske pobjednike u kuhanju najboljeg slavonskog fiša.