Promotivna kampanja Državne ergele Lipik

U vrijeme smanjenih turističkih kretanja Lipik je i dalje otvoren za individualne posjete. Lipik živi,a turistički atraktor Državna ergela Lipik i dalje radi punim kapacitetom, broj lipicanaca se nije mijenjao. Znamo da mnogi prijatelji životinja i lipicananca su zainteresirani kako je našim lipicancima u ovo zimsko vrijeme. Turistička zajednica grada Lipika i Državna ergela Lipik će i Vam dalje približavati ovaj važni dio Lipika.  

Tokom cijele 2021. godinu ćemo Vam naše "Hrvatsko kulturno dobro" približiti sa informacijama o njima. Za Vas ćemo obilaziti i fotografirati lipicance, objavljivati novosti te Vama pružati interakciju s njima kroz razne pitalice.

U ovoj godini ćemo konstantno, na dvotjednoj bazi prikazivati život lipicanaca u Lipiku, da ih još bolje upoznate jer vjerujemo da Vam puno nedostaju. Virtualni obilazak Državne ergele Lipik će se sastojati od priča, razgovora, fotografija, videa i pitalica i imati svoje zadane teme.

Nadamo da ćemo Vas ovom digitalnom kampanjom u suradnji s Državnom ergelom Lipik animirati da planirate svoj dolazak u Lipik i posjetite uskoro naše lipicance.

Pokrenulu li smo promotivnu kampanju virtualnog obilaska budući da za sada nema posjeta na ergelu Lipik,a  ikada ih uskoro bude da Vas lakše primamimo u naš Lipik. Naš cjelogodišnji virtulani obilazak će biti nagradni, stoga nas svakako aktivno pratite i odgovarajte na naša pitanja. Sve osobe koje u roku od par dana točno odgovore na naša pojedinačna pitanja ulaze u "bubanj" za nagradu koju izabiremo kvartalno.

No putem društvenih mreža Vas želimo upoznati s lipicancima i putem Vaših pitanja, pa ćemo Vam rado odgovoriti i prenijeti znanje.

 

Novosti i fotografije ćemo objavljivati na ovoj internet stranici, facebook stranici i Instagram profilu Turističke zajednice grada Lipika. 

 

Nadamo se da ćemo Vas obradovati i stvoriti novu poveznicu između Vas i lipicanaca te Vas tako pozvati da dođete u našu turističku destinaciju. 

 

Početak obilaska ergele

Virtualni obilazak Državne ergele počinjemo na isti način kao što bi imali da ste osobno na ergeli. Pa krenimo redom. Prvo gdje posjetitelji dolaze je dio štale sa pastusima. Na ergeli Lipik pastusi imaju veliki komfor jer je svaki lipicanac odvojen od ostalih u svom boxu. U prostoriji - pastuharni se nalazi više p...