Ljetna okućnica Lipika 2020.

Natjecanje za najljepšu okućnicu

Na inicijativu Turističke zajednice Grada Lipika se animiraju građani da urede svoje okućnice da bi grad izgledao ljepše i ugodnije. Turisti će, radi trenutne situacije, birati smještajne objekte i destinacije gdje se mogu osjećati ugodno,okoliš koji je uređen i gdje mogu uživati u prirodnom ambijentu.   

I ove godine Turistička zajednica grada Lipika i Grad Lipik ovom nagradnom igrom animiraju građane da ukrase svoje okućnice i naš Grad. 

 

Pozivaju se sve građanke i građani Lipika da ukrase svoje vrtove i balkone cvijećem i zelenilom te tako sudjeluju u nagradnoj promotivnoj akciji "Najljepša ljetna okućnica Grada Lipika" za 2020. godinu.

Natjecanje se provodi već dugi niz godina, a ove godine će se provesti u srpnju. 

Sudjelovati u nagradnoj akciji mogu svi, uključujući vlasnike koji su prošlih godina osvojili nagrade. Svaki natjecatelj sa svojim informacijama se treba prijaviti u Turistički ured na mail ili na telefonski broj do petka 31. srpnja 2020.godine, te poslati 10 svojih fotografija okućnice.

Nakon prijava i dostave fotografija, objaviti ćemo fotografije u galeriji na facebook stranici Turističke zajednice gdje će se biti otvoreno glasovanje do 26. kolovoza 2020. godine.

Birati će se tri najviše ocjenjena vlasnika okućnica, a nagrade su u vrijednosti 1.000, 500 i 250 kuna koje natjecatelji trebaju upotrijebiti u obogaćivanje prijavljene okućnice. 

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte ovdje.  

 

05.08.2020.: Objavljena je fotogalerija s okućnicama prijavljenih građana.

 

Info i prijave:

Mail: tz.lipik@gmail.com

Telefon: 098 575 335

 

 

 

Najljepša okućnica grada Lipika

Otvorili smo glasovanje za najljepšu okučnicu grada Lipika za 2020. godinu., 5.8.2020. Tokom srpnja nam se prijavilo pet obitelji koji žele pokazati svoj trud i ideje u ukrašavanju okućnica i kako učiniti život ugodnijim. Imamo isti broj sudionika, a neki su se već i natjecali prošlih godina.  Građani koji su se prijavili su iz Lipika, Dobrovca i Šeovice.    Glasujte u galeriji na...