Najljepša božićna okućnica Lipika 2019.

Nagradna akcija - Prijavite se

 

Volite božićne lampice i imate kuću?

Zašto i vi ne ukrasite svoju okućnicu lampicama u božićno vrijeme?

Grad Lipik i Turistička zajednica grada Lipika i ove godine organiziraju nagradnu akciju ukrašavanja božićnih okućnica 2019. Lipički park je ukrašen s stotinama tisuća lampica, sve je bolji i ljepši u božićno vrijeme, a želimo da se i naši građani uključe pa im želimo pomoći u ukrašavanju našeg grada.

Ovo je prilika da nagradimo dugogodišnji trud građana koji doprinose božićnom ugođaju i ukrašavaju svoje okućnice bez obzira na ovu akciju. Vidjeli smo da građani imaju volje ukrašavati okućnice i ovo je samo mala nagrada i poticaj da bude još više takvih građana.   

 Ovim putem pozivam sve sugrađane s područja Grada Lipika da se pridruže te ukrase svoje kuće i okućnice kako bi zajedno još više doprinijeli božićnom ugođaju našeg područja te se prijave na nagradnu akciju.

Ove 2019. godine nagrađujemo i svakog prijavljenog natjecatelja s bonom od 200 kuna koji će trebati utrošiti na božićne lampice i svjetleće ukrase sljedeće godine. 

Ukupni nagradni fond iznosit će preko 3.000 kuna, a tradicionalno nagrađujemo prva tri mjesta. Nagrada za prvo mjesto u 2019. godini će iznositi 1.500 kuna, za drugo mjesto 1.000 kuna, dok će trećeplasirani osvojiti 500 kuna.

Uz prelijepi božićni park koji je ove godine još bolji i uz naše ukrašene božićne okućnice će Lipik svakako biti poseban za posjet u božićno vrijeme.

 

 

 

Prijave traju do 30.12.2019. godine na telefon 098/575-335 ili na e-mail tz.lipik@gmail.com . 

Prijaviti se mogu apsolutno svi građani sa svojim okućnicama na području Grada Lipika.

Komisija se sastoji od 3 člana i glasova facebooka. Uz prethodni dogovor i najavu, okućnice se obilaze u večernje sate odmah poslije Nove godine.

Da bi Vam pomogli u odluci pogledajte galeriju natjecatelja 2018. na linku . 

Nadamo se da će te se prijaviti i da se vidimo kod Vaših ukrašenih okućnica.