Ljetni Fest na Bazenima Lipik 2023.

Uskoro se održava Ljetni fest u Lipiku !!

Nedjelja, 1.7.2023. godine.

Cjelodnevna manifestacija kojom se prezentiraju izlagači, starije osobe, gastro ponuda i otvoreni bazeni. Navečer je koncert i naravno noćno kupanje.

Posjetite Lipik i uživajte u dobroj atmosferi.

Ova ljetna manifestacija u sebi krije nekoliko događaja. Tako će se izuzev sajma izlagača rukotvorina i proizvoda održati i Festival starijih osoba u organizaciji Grada Lipika, Turističke agencije LIRA, Udruge Pomoć u kući Lipik i Udruge TILIA. Na njemu su najavljeni nastupi udruga, zborova, skečevi te sportski poligon za starije. Prema najavi organizatora taj dan umirovljenici mogu za dnevno kupanje ostvariti popust od 15 posto.

Neizostavan dio Ljetnog festa je predstavljanje gastro specijaliteta Udruge Povijesnog društva Pakrac-Lipik u krčmi "Kod veprove glave." I to nije sve... od 21 sat očekuje nas glazbeni program trubača "Mećava" i kupanje do 2 sata u noći uz Slavonica pool Bistro & Coctails i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Svi zainteresirani izlagači pozivaju se 1. srpnja da se priključe na Ljetni Fest na Bazenima Lipik čiji je početak predviđen za 17 sati. Prijave su moguće do 23. lipnja na e-mail:info@liratravel.eu, a sve informacije dostupne su na kontakt broju 0993808467 - Ivana Pleše.