Najljepša božićna okućnica Grada Lipika u 2021. godini

 

Već dugi niz godina Turistička zajednica Grada Lipika i Grad Lipik organiziraju nagradnu akciju "Najljepša božićna okućnica grada Lipika" u božićno i novogodišnje vrijeme. Animiraju se građani za ukrašavanje svojih okućnica i balkona, a tako i čitavog Grada Lipika.

Pozivamo sve čitatelje na glasovanje, da daju svoj glas za one okućnice za koje smatraju da su najbolji primjerak ukrašavanja okućnice u božićno vrijeme. Fotografije okućnica se nalaze u fotogaleriji "Najljepša božićna okućnica Lipika 2021." na facebook stranici Turističke zajednice grada Lipika. 

Glasovanje traje do 11. siječnja 2022. godine u 12 sati. 

 

Mnogi građani ukrašavaju božićnim dekoracijama i lampicama svoj eksterijer koji je vidljiv svim prolaznicima i putnicima koji prolaze kroz Lipik. Time želimo pokazati i brigu o uređenju i u večernjim satima, kada  konstantna uređenost po danu više nije vidljiva. Iako gradski perivoj radi obnove nije uređen s lampicama, ove godine su se posebno ukrasile ulice dnevnim i noćnim dekoracijama. U Lipiku imamo preko 10 uređenih lokacija na koje pozivamo građane da se prošetaju. 

Na ovogodišnju nagradnu akciju u 2021. godini se prijavilo 14 osoba. Svaki vlasnik nam je poslao 10 svojih fotografija. Četveročlana komisija će obići i utvrditi vjerodostojnost uređenja, porazgovarati s vlasnicima, objaviti fotogaleriju (poredak po prvom slovu prezimena) te zbrojiti glasove facebooka.

Sukladno glasovima na facebooku proglašava se samo jedna najbolja okućnica, a svi učesnici će dobiti jednaku potporu za uređenje u vrijednosti 300 kuna.  

Svi učesnici će dobiti priznanje za sudjelovanje i na zajedničkom prijemu ćemo izmijeniti iskustva oko ukrašavanje okućnica ove godine.