Božićne okućnice Lipik 2020.

Glasovanje

Već dugi niz godina Turistička zajednica Grada Lipika i Grad Lipik organiziraju nagradnu akciju "Najljepša božićna okućnica grada Lipika" u božićno i novogodišnje vrijeme. Animiraju se građani za ukrašavanje svojih okućnica i balkona, a tako i čitavog Grada Lipika.

Građani mogu ukrasiti božićnim dekoracijama i lampicama svoj eksterijer koji je vidljiv svim prolaznicima i putnicima koji prolaze kroz Lipik. Time želimo pokazati i brigu o uređenju i u večernjim satima, kada  konstantna uređenost po danu više nije vidljiva. I gradski perivoj je uređen sa lampicama, a ove godine su se posebno ukrasile i ulice dnevnim i noćnim dekoracijama. 

Na ovogodišnju nagradnu akciju se prijavilo 11 osoba, sa po 10 svojih fotografija. Tročlana komisija će obići i utvrditi vjerodostojnost uređenja, dati svoje ocjene, te zbrojiti glasove facebooka.

Pozivamo Vas na glasovanje za fotografije okućnica koje Vam se sviđaju u fotogaleriji "Najljepša božićna okućnica Lipika 2020." Glasovanje traje do 11. siječnja u 12 sati. 

Ove godine se proglašava samo jedna, najbolja okućnica, a svi učesnici će dobiti jednaku potporu za uređenje u vrijednosti 300 kuna.  

  

Priložene četiri fotografije su iz prošlih nagradnih akcija.