Prijave na najljepšu božićnu okućnicu Grada Lipika 2020.

Prijavite se

Nagradna akcija "Najljepša božićna okućnica Grada Lipika" se provodi i ove 2020. godine na području naše turističke destinacije.

Pozivamo sve stanovnike Grada Lipika koji imaju okućnicu i balkon ukrašenu božičnu ukrasima i lampicama da se prijave na našu nagradnu akciju.   

U duhu Božića ste vjerojatno već ispekli božićne kolače, ukrasili božićnu Jelku, očistili dom, ispekli pečenku, a na red je došlo i ukrašavanje okućnice, pogotovo ako imate djecu kojoj je i to poseban doživljaj. Imali ste na izbor ukrasiti okućnicu lampicama ili upotpuniti i ponekom dnevnom dekoracijom. Mnogi od Vas su već pravi majstori u ukrašavanju okućnice.

Gradski park je i ove godine ukrašen brojnim božićnim lampicama, a novost su i dnevne dekoracije te noćni ukrasi na ulicama Grada Lipika. Da bi cijeli Grad Lipik bio jedinstveno mjesto s ukrasima i stvorena božićna atmosfera koja nam svima treba, već par godina provodimo nagradnu akciju za najljepšu božićnu okućnicu Grada Lipika.

I ove godine smo primijetili da građani Lipika ukrašavaju svoje okućnice, mnogi žele stvoriti svoju mini božićnu bajku za sebe i bližnje i zaboraviti na nesigurnu 2020. godinu. Građani se aktiviraju i sami, a našom nagradnom akcijom želimo pružiti potporu građanima koji su još na početku ukrašavanja svoje okućnice i našeg grada.

Ovo je prilika da nagradimo i dugogodišnji trud građana koji doprinose božićnom ugođaju i ukrašavaju svoje okućnice bez obzira na ovu akciju. Vidjeli smo da građani imaju volje ukrašavati okućnice i ovo je samo mala nagrada i poticaj da ukupno bude još više takvih okućnica.   

Ovim putem pozivamo sve stanovnike s područja Grada Lipika da se pridruže te ukrase svoje kuće i okućnice kako bi zajedno još više doprinijeli božićnom ugođaju našeg područja te se prijave na nagradnu akciju „Najljepša božićna okućnica Grada Lipika 2020“.

Budući da se ova nagradna akcija provodi dugi niz godina, obišli smo mnogo okućnica i razgovarali s vlasnicima, pa smo slušajući njihove savjete usklađivali pravila.  Ove godine svakog sudionika ćemo ohrabriti u ukrašavanju okućnica. Svi sudionici će biti nagrađeni za svoj trud bonom od 300 kuna, a pobjednik će biti uz bon nagrađen simboličnom titulom „Najljepše okućnice“. Dugi niz godina kvalitetne provedbe je pomoglo mnogima koji su osvajali prva mjesta da se isprofiliraju svojim stilom i novim ukrasima, te su pomalo postali i nedostižni. Ovim korakom ćemo pomoći svima da postanu jednakopravni. Svakom sudioniku želimo da postane ogledni primjer božićne okućnice našeg Grada.

 Prijave traju do zaključno 29.12.2020. godine na telefon 098/575-335, facebook ili na e-mail tz.lipik@gmail.com

Prijaviti se mogu apsolutno svi građani sa svojim okućnicama na području Grada Lipika.

Prijavitelji trebaju poslati 10 kvalitetnih fotografija isključivo emailom, te ćemo fotografije objaviti na facebooku Turističke zajednice Grada Lipika, gdje će pratitelji moći glasovati za sve sudionike.

 Komisija se sastoji od tri člana, svi prijavljeni nisu automatski i sudionici jer komisija će napraviti filtraciju prijavljenih da se pruži prilika lijepim i smislenim uređenjima da prezentiraju grad Lipik. Biti će potrebno imati najmanje 5 ukrasa na balkonu, kući ili okućnici tako da se vidi da je uložen malo veći trud u ukrašavanje. Komisija će osobno utvrditi stvarno stanje okućnice.

Da bi Vam pomogli u odluci prijave pogledajte galeriju natjecatelja 2019. na facebooku Turističke zajednice grada Lipika

Nadamo se da će te se prijaviti i da se vidimo kod Vaših ukrašenih okućnica.