Mirisi Božića u Lipiku 2023.

Advent u Slavoniji ima posebnu čar. Advent u Lipiku je još posebniji, stvara posebne osjećaje i mirise, doma, zajedništva i obitelji. Zato u Lipiku događanja u Prosincu i imaju posebno ime - "Mirisi Božića".

Lipik i ove godine priprema događanja u prosincu, shodno višegodišnjem planu razvoja manifestacije "Mirisi Božića u LIpiku". Mirisi Božića se sastoje od manjih događanja za građane Lipika, većih događanja za posjetitelje iz drugih gradova te ukrašavanja grada Lipika i okolnih naselja. Pripremili smo program i za djecu, obitelji i odrasle; u zatvorenom toplom prostoru, ali se priprema sadržaj i na otvorenom. Građane ćemo upoznavati sa sadržajem preko društvenih mreža, plakata i radija.

 

Drugi dio "Mirisa Božića" se odnosi na ukrašavanje grada Lipika. Lipik je dugi niz godina poznat po svjetlosnom uređenju lampica, ukrašavanju okućnica, trgova po naseljima i božićnoj rasvjeti.  Ove godine se Lipik uređuje u samom centru počevši u ulici Marije Terezije. To je prilika za posjetitelje da uživaju u šetnji ukrašenog i obogaćenog Lipika koji se tako može osjetiti samo u prosincu. 

Nadamo se da će te posjetiti naš Lipik, sudjelovati u događanjima i ponijeti božićnu uspomenu iz Lipika. 

 

Ažurirane informacije će se objavljivati na ovoj web stranici, facebook profilu i instagramu Turističke zajednice grada Lipika.

 

Poziv izlagačima na Božićni sajam - info za izlagače

Pozivamo sve stvaraoce toplog srca i vrijednih ruku, naše vjerne izlagače da sudjeluju na Božićnom sajmu 2023.  Božićni sajam će se održati 16.prosinca 2023. godine (subota) od 11-19 sati na Trgu hrvatskih branitelja Lipika.    Izlagači se mogu prijaviti na 098/575-335 (Hrvoje) ili mail: tz.lipik@gmail.com s podacima: ...

Božićni sajam u Lipiku

Tradicionalni Božićni sajam u Lipiku se ove godine održava u subotu 16. prosinca 2023. godine od 11 sati na Trgu hrvatskih branitelja u Lipiku, istom mjestu kao i prošle godine kada smo uveli neke nove sadržaje.  Cijela subota će biti raznovrsna sa sadržajima koji će se odvijati na tri pozicije, u Dječjem vrtiću Kockica i Kući Bake Mraz, a sve u blizini Božićnog sajma.  16. prosinac (subota) od 11 sati - BOŽIĆNI SAJAM, Trg hrvatskih ...