Paket aranžman za mlade obitelji

Mirisi Božića u Zlatnoj Slavoniji

Turistička agencija Lira Travel je pripremila paket ranažman za mlade obitelji koji žele doživjeti nešto novo u prosincu.

Ovogodišnje blagdanasko vrijeme je idealno za Vaše individualne posjete našoj destinacij i da se upečatljivo ponaosob upoznate sa bar dijelom turističke ponude koju smo izabrali u zimsko vrijeme.  

Zakoračite u zimsku čaroliju u Slavoniji kakvu još niste upoznali!

Preporučamo da u privatnoj i opuštenoj atmosferi provjerite što zimi rade lipicanci, da istražite Božićni park u sklopu Toplica Lipik, ugodite svojim nepcima tradicionalnom hranom „Okusa Zlatne Slavonije“ u jedinstvenom ambijentu Hotela Pakrac,

U našoj destinaciji otkrijte burnu prošlost grofovskih gradova Lipika i Pakraca, iskušajte se u kovanju vlastitog banovca, potražite odmor na izletištu Zeleni vrh - Omanovac, uživajte kao grofovi u božićnom poklon paketu pivovare Slavonica i uvjerite se u gostoljubivost ljudi ovog kraja!

Turistički aranžman se bazira na polupansionu u Lipiku i Pakracu za dvije osobe +dijete.

Nakon što se smjestite  u jedinstvenom hotelu u županiji upoznati ćemo Vas s hrvatskom povijesnom monetom u Muzeju Grada Pakraca – slavonskim banovcem te ulozi našega kraja kroz povijest u Muzeju vojne povijesti. Posebnost je osvijetljeni lipički Božićni park te šetnja perivojem i ulicom vila uz božićne lampice. Sljedeći dan ćemo Vas upoznati s hrvatskim  nacionalnim blagom – plemenitim lipicancima na Državnoj ergeli Lipik, gdje u vlastitom aranžmanu možete jahati ili se provesti kočijom ulicama austrougarskog grada. A za uspomenu ćemo Vam pokloniti domaće craft pivo da bude pozivnica za sljedeći dolazak.

 

 

PREUZMITE

Letak