Sportske aktivnosti 1. i 2 kolovoza

Košarkaška subota i nedjeljno druženje

Nakon dugog ležanja na suncu aktivirajte se uz naše aktivnosti.

 

U subotu od 15-17 sati dođite na bazene na školu košarke za djecu do 12 godina. Udruga Libox organizira školu košarke, košarkaških pravila, vođenja lopte i igre. Škola košarke će se održati na košarkaškom igralištu u sklopu bazena. Postaviti će se i mobilni koš koji će biti prilagođen za djecu. Naučite svoju djecu iz prve ruke kako igrati košarku u Lipiku. Spojite osvježenje na bazenima s košarkom. 

 

U nedjelju 17-20 sati će Udruga slijepih i slabovidnih osoba Pakrac - Lipik organizirati druženje s posjetiteljima bazena.  Organiziraju druženje kupača sa slijepih i slabovidnim osobama uz pikado, igru s loptama i šah z aslijepe. Udruga ima pikado koji koriste, a vi probajte biti na njihovom mjestu sa crnom pokrivkom preko očiju i igrati pikado. Upoznati će Vas i s njihovim načinom življenja. 

A znate li da je pikado najednostavniji komplicirani sport na svijetu. Stojiš i bacaš strelice. Mislite da je lako pogoditi u sridu? A pri tom još i brzo računati polja? Pokušajte biti najbolji u pikadu na bazenima u Lipiku.

Nadamo se konačno lijepom nedeljnom vremenu.