Kuća Bake Mraz

Dođite na novu adresu

U subotu i nedjelju 14. i 15. prosinca od 19-21 sat se održava "Kuća Bake Mraz", animacijske večeri za djecu !

Kao i ranijih godina, tako će i ove godine šesti put za redom svoja vrata otvoriti Kuća Bake Mraz u Lipiku! Na najveću radost djece i roditelja, u subotu i nedjelju – 14. i 15. prosinca od 19 do 21 sat na adresi Slavonska ulica 49 u Lipiku (DVD Lipik) u Kući Bake Mraz nas očekuje pregršt zabave uz marljive vilenjake koji uz Baku Mraz pripremaju sve za dolazak Djeda Mraza!

Što nas sve očekuje ove godine....? Vilenjaci su tajnoviti, kažu da će nas posjetiti Djed Mraz u nedjelju 15. prosinca, ali više od toga ne žele reći!

U dvorištu Kuće Bake Mraz ove godine moći ćete uživati u zimskoj idili uz ugostitelja i Mažoretkinje grada Lipika koje će ovom prigodom prikupljati sredstva za nove uniforme prodajom kolača, kuhanog vina i čaja!

 

NAPOMENE:

★ OBA DANA POTREBNO JE PONIJETI PAPUČE

★ OSIGURANO JE KORIŠTENJE TOALETA

★ MOGUĆE JE MALO ODSTUPANJE OD PROGRAMA

★ OBA DANA POSJETITELJIMA JE OSIGURANA VODA I GRICKALICE

★ OBAVEZNA JE PRISUTNOST RODITELJA I OSTAVLJANJE DJECE U PROSTORU JE NA VLASTITU ODGOVORNOST

 

Ne propustite priliku posjetiti BOŽIĆNI SAJAM u parku kod Jelkinog brijega 14. prosinca od 10 do 19 sati i neizostavno SVEČANO OTVORENJE BOŽIĆNOG PARKA od 18 sati kada ćemo upaliti 400.000 lampica, provozati se turističkim vlakićem Lipik Express vikendom od 18 do 20 sati, i upustiti se u vožnju fijakerom sa snježno bijelim lipicancima 14. i 15. prosinca od 17 do 19 sati!