NAPOMENA: Ovo je BETA verzija nove stranice Turističke zajednice Grada Lipika. Trenutno još traje popunjavanje i testiranje stranice.

Anketa

Anketa za građane

Turistička zajednica upravlja destinacijom, promovira i koordinira sa svim turističkim subjektima na svom području u svrhu razvoja svog područja.

Projekt koji se upravo provodi na području Lipika ali i županije s ciljem povećanja kvalitete i razvoja turizma podrazumijeva uključivanje svih dionika turizma ali i svih građana na našem području. Nikada se nije napravila analiza o turizmu i uključila građane Lipika, pa ovim putem želim upoznati građane s mogućnošću da možete anonimno prenijeti svoje mišljenje i savjete o turizmu na lipičkom području. Smatramo da je lokalno stanovništvo dio razvoja jer prenosi osjećaje i tradiciju lokaliteta, čini posebnost destinacije i stvara jedinstveni doživljaj posjetitelju i turistu. Tako se zajedno izgrađujemo i postajemo kvalitetni.

Zato i provodimo projekt "Integrirano upravljanje kvalitetom" na području županije da imali jednako kvalitetna područja u našoj županiji pod nazivom "Zlatna Slavonija".
Kako izgraditi kvalitetu ako neznamo što smo i kako smo viđeni, prvo od nas samih pa potom od drugih?

Zato je napravljena mala anketa koju molim da ispunite na 

http://bit.ly/turističkazajednicalipikanketa i budite otvoreni i iskreni.

Razmislite kako i sebe možete uključiti u razvoj naše destinacije Lipika. Anketa je potpuno anonimna i možete ju ispuniti samo jedanput. Rezultati će biti korišteni za projekt IQM o kojem možete pročitati na http://bit.ly/IQMZlatnaSlavonija