NAPOMENA: Ovo je BETA verzija nove stranice Turističke zajednice Grada Lipika. Trenutno još traje popunjavanje i testiranje stranice.

Sajam cvijeća

Uskoro - Nedjelja 12. svibanj 2019.

Informativno objavljujemo da će se Sajam cvijeća u Lipiku održati 11. i 12. svibnja 2019. godine.

U subotu 11. svibnja će se održati natjecateljski i prezentacijski dio s glazbenim programom i nastupom.

U Nedjelju 12. svibnja će se održati tradicionalni sajam cvijeća i rukotvorina uz glazbeni program i ugostiteljstvo. 

Sajamski dan će se ove godine održati drugačije nego prijašnjih godina. Sajamski dio sa cvijećem, biljem, alatima, mehanizacijom i ostalom opremom za uređivanjem vrta će ostati na starom mjestu na parkiralištu.

Ostali prodajni dio s rukotvorinama, radovima, prehranom, životinjama će biti postavljen uz glavnu stazu u parku počevši od Jelkinog brijega. I dalje će biti jedinstven sajam spojen za izlagačima, no tematski odvojen. Razlog je što ima sve više prodavača koji imaju prodaju biljaka, a nemaju mjesta na sredini sajma koji je uglavnom njima i tematski određen.

Prijave ćemo otvoriti za vikend poslije Uskrsa na ovom mjestu preko online prijavnog obrasca koji ste koristili i prošle

godine. 

 

 

Prijave za Sajam cvijeca 2019.

Prijave se otvaraju za vikend poslije Uskrsa

Poštovani izlagači,  drago nam je da se interesirate za 9. Sajam cvijeća i ukrasnog bilja u Lipiku.  Sajam će se održati u parku u Lipiku. Na osnovu prijašnjih prijedloga, a i sve više izlagača, ove godine ćemo promijeniti raspored izlagača. Do sada je bilo izlaganje sa cvjetnom i biljnom tematikom zajedno sa ostalim izlagačima.   Ove godine ćemo proširiti sajam u hladovinu gradskog parka. Sajamski dio sa cvij...