Lipik se promovira kao vikend destinacija

Ovaj vikend, od 3. - 5. lipnja 2021. godine se održava 1. Festival Weekend destinacija u Zagrebu. Festival se održava tri dana, u partnerstvu s turističkim klasterom Slavonija što znači da sudjeluje svih 5 slavonskih županija. Naglasak je na promociji i predstavljanju ukupne turističke ponude paket aranžmana za vikend, a zajednički se promoviramo na štandu Turističke zajednice Požeško-slavonske županije.

 

 

Predstavljanje Lipika na prvom danu 1.Weekend festivala u Zagrebu je prošao uspješno gdje se  predstavila i turistička agencija Vistema te Hotel Pakrac sa ponudom gostima. Drugi dan u petak se predstavlja Požega i Pakrac, a treći dan u subotu turistička agencija LiraTravel.  Ponovo je bila aktualna razmjena iskustava sa kolegama iz sustava turističkih zajednica, pri čemu je Turistička zajednica grada Lipika bila u kontaktu s kolegama, da spomenemo neke, iz općine Njemci, sv.Martin, grada Nove gradiške te Virovitičke i Osječke županije.  

Na štandu naše županije smo predstavili ponudu Toplica Lipik, Državne ergele Lipik i paket aranžmana za ljeto 2021. turističke agencije LiraTravel. Pridružili su nam se turistička agencija LuksBikeAdventure te Grgin dol i TZ iz Požege .

Ovo zajedničko predstavljanje u budućnosti ima potencijala da se Slavonija predstavlja udruženo prema Zagrebu i okolici te tako Lipik bude prepoznatljiv sa svojom zdravstvenom i rekreacijskom ponudom u jedinoj slavonskoj županiji.   

 

PROGRAM DOGAĐANJA

ČETVRTAK 3. lipnja
17 h – otvorenje Festivala
17 – 19 h – Women in Adria after work party
18 h – gastro radionica s Reneom: Fish Paprikash
18:30 h – pozdrav organizatora i ambasadora festivala (Ante Perica, Rene Bakalović)
18:45 h – pozdrav partnera festivala
19:30 h – 21:30h – glazbeni dvojac Hojsak & Novosel i networking
22 h – zatvaranje Festivala.

PETAK 4. lipnja

15 h – otvorenje
15 do 17 h – prezentiranje za medije
17 h – gastro radionica s Reneom: Ćupteti
17 do 19 h – networking
19:30 do 22 h – Festivalski trubaduri – dični glazbenici Slavonije i Podravine 

15 h – otvorenje
16 h – gastro radionica s Reneom: Poderane gaće
17 do 22 h – Berde Band
18 h – predstavljanje turističkih zajednica Klastera Slavonija.